WHAT IS CROSSFIT?

KONSTANT

VARIERT

Forskjellig økt hver gang!

FUNKSJONELLE

BEVEGELSER

Bevegelser du får bruk for i hverdagen!

HØY INTENSITET

Teknikk - Konsistens - Intensitet

 

RECOVERY

 

Vi har hentet det beste fra to verdener. Intensitet, samhold, råskap fra CrossFit og balanse, mental styrke, fleksibilitet fra vårt Recovery konsept. I tillegg til dette ønsker vi å gi deg kunnskap om mat. Kombinasjonen er alt du trenger for å bli uovervinnelig. 

Så hva betyr det egentlig? Hos CrossFit 46 finner du ikke rader med ergometersykler og maskiner. I stedet vil du finne pull -up barer, kettlebells , vektstenger og stort åpent rom for løping, hopping, klatring, løfting og kast. Det betyr at alle treningsøktene dine vil bestå av øvelser som etterligner bevegelser som utføres i hverdagslivet eller i en gitt idrett. Trening som gjør deg beredt til å takle livet. 

EVERYDAY SUPERHEROES

CROSSFIT ER FOR ALLE

CrossFit passer for alle - Uavhengig av alder,

kjønn eller form. 

Alle øvelser tilpasses enkelt den enkeltes fysiske utgangspunkt. En pull-up kan godt gjøres med strikk eller en armheving kan gjøres på knærne.

Du konkurrerer primært med deg selv og det viktigste i CrossFit er at du når dine egne mål.

ENDURANCE

STAMINA

STRENGTH

FLEXIBILITY

POWER

SPEED

COORDINATION

AGILITY

BALANCE

ACCURACY

 

VÅRT LØFTE TIL DEG

Vi lover å tilby et profesjonelt miljø og en kunnskapsrik stab som er dedikert til å dele.  Vi lover å alltid utfordre deg, slik at du aldri blir lei, og å skape et fellesskap som vil inspirere og motivere deg.

© 2020 BY CROSSFIT 46 

Org: 914 589 134