"THE FOOD YOU EAT CAN BE EITHER THE SAFEST AND MOST POWERFUL FORM OF MEDICINE OR THE SLOWEST FORM OF POISON"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRE PRODUKTER

 

KOSTHOLDSANALYSE 1 TIME 599,-

 

KOSTHOLDSANALYSE 3 TIMER 1499,-

Samtale med analyse av ditt nåværende kosthold hvor du får konkrete råd for hva du må forandre for å oppnå din målsetting. Vi anbefaler en samtale hver 4-6 uke, inntil du selv føler deg trygg på ditt nye kosthold. Samtalen kan også brukes til analyse av resultater fra fettsyretest.

 

FETTSYRETEST 749,-

Denne testen måler 26 fettsyrer som utgjør mer enn 99 % av dine totale fettsyrer i kroppen. Testen er utformet som en praktisk selvtest hvor blodprøven sendes inn per post ved hjelp av vedlagt test-kit. En ubalanse mellom omega-6 og omega-3 i kroppen har påviste, uheldige helseeffekter.

Når du mottar testresultatet fra fettsyretesten kan det være vanskelig å vite hvordan man skal rette opp i eventuelle ubalanser. Kostholdet er her den viktigste faktoren for å oppnå ønsket resultat. For å få mest mulig ut av testen anbefaler vi en kostholdsveiledning. Her vil du få en grundig gjennomgang av testresultatet, og en konkret plan for veien videre.

 

SAN OMEGA-3 OLJE 229,-

SAN Omega-3 er en kombinasjon av naturlig fiskeolje fra norsk bærekraftig villfisk og kaldpresset olivenolje. Oljen er helt ren og inneholder en spesielt gunstig fettsyreprofil med en høyere andel omega-3, sammenlignet med tran og mange andre fiskeoljer.

Oljen kan kjøpes i resepsjonen. 

 

FOREDRAG

Vi kommer jevnlig til å holde livsstilsforedrag av våre egne ansatte, men også av andre inspirerende foredragsholdere. Prisen vil variere ut ifra hvilke foredrag som holdes, men medlemmer på Crossfit 46 får selvfølgelig delta til redusert pris.

 

 

 

TA KONTAKT PÅ POST@CROSSFIT46.NO DERSOM DU ØNSKER Å KJØPE NOEN AV VÅRE PRODUKTER.

© 2020 BY CROSSFIT 46 

Org: 914 589 134