FÅR LYST TIL Å GI OPP BRANSJEN og finne meg noe annet!

 

Fokus på helse og sunnhet har aldri vært hottere. På fredag hadde VG et forsideoppslag om hvordan man kunne takle presset. Jeg måtte stoppe opp og tenke meg om. Har det faktisk blitt et problem eller har agurkene kommet? På Nemo planeten min så har hjernecellene mine arbeidet i motbakke med å inspirere til helse og nå mener mainstream media det blitt for mye av det gode.

 

Hva er det jeg ikke har fått med meg? Hvorfor går det plutselig så fort?
Kanskje svaret ligger i det som hjemsøker meg for tiden. Nemlig det urealistiske søppelet i sosiale medier. Alle treningstipsene, hvor lett man får resultater og hvor fantastisk alt er. Det er umulig å unngå når en del av jobben min er å holde seg oppdatert. Og for meg som er stolt av yrket blir det også utfordrende å lukke øynene. Kjenner jeg nesten spyr noen ganger.

For det er ikke en populærkonkurranse jeg har signert opp for. Det er ikke det jeg vil selge. Inkludert meg selv så leter vi mennesker etter den letetste vei. Men den finnes ikke. Ikke i noe man gjør i livet.
De menneskene jeg ser opp til er jo de som syns MINST i terrenget. De med kunnskap, erfaring og gode jobber blir jo spist opp av denne overfloden av 00 talls skumparty dritt. 

 

Min kunnskap ligger ikke i mine muskler.
Den ligger ikke i mitt utseende men i de gangene jeg ignorerte smertene og fortsatt å trene for jeg var redd for å miste plassen på laget. Når jeg scoret vinnermålene eller når jeg ble benket på cupfinaler og måtte smile på bankettene. Min kunnskap ligger i alle testene jeg gjennomførte som jeg ikke hadde lyst til, når var lojal mot planen og nikket til treneren som jeg var helt uenig med.  Om høsten når jeg følte jeg kunne løpe til krampene tok meg, eller når jeg elsket å kunne avgjøre når det gjaldt som mest. Erfaringen ligger i eksamenene, kursene, livene jeg har vært med å påvirke og omsorgen jeg har til de jeg har trent og møtt. Og til tryggheten jeg føler med trenerteamet mitt. Min kunnskap ligger ikke i antall likes jeg har. 

 

Jeg elsker å bygge opp ting og er takknemlig for å kunne kombinere det med trenerrollen.
Jeg stolt over yrket mitt men må stadig ta noen runder med meg selv. Er det ikke plass til de som tør å fortelle sannheten?


Man kan gå på mental shopping i all inspirasjon som finnes. Den må bare bli brukt riktig og her bør man være kritisk. Jeg har ikke behov for å pynte på sannheten for å male et bilde av noe jeg ikke er. For jeg trener ikke så hardt lengre og jeg syns ikke min jobb handler om meg selv. Jeg er ferdig med min idrettskarriere og behovet for å kjøre kroppen og hodet så hardt lengre er borte. Jeg er fortsatt målrettet og bruker den energien på andre prosjekter. Jeg har vært en idrettsutøver og nå er jeg en helseutøver. Hvis det er et ord. Jeg vil heller bli vurdert ut i fra min kvalitet gjennom mitt møte med mennesker. Ikke om jeg har en six pack eller ei. 

 

Min bønn til folket

Jeg ber bare de som velger treningsplass eller en trener om å grave litt dypere. Se etter de ekte menneskene og kunnskapen, ikke etter antall likes. Se etter hva hun eller han kan tilby deg og og hvilke arenaer som blir skapt for gode prestasjoner. For det er her hemmeligheten ligger. 

Coach Miriam 
 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 29, 2017

June 25, 2017

June 20, 2017

May 29, 2017

May 22, 2017

April 21, 2017

Please reload

Archive