To Myles

October 15, 2015

Kjære Myles,
klokken min viser at du har kommet deg fra togstasjonen i Kristiansand og inn døra hos mor & far in "the middle of nowhere" i vakre Canada.

 
Det er allerede tomt uten deg i Boxen, men på et eller annet vis så er du fortsatt her. Vet ikke om det er for tidlig å kjenne etter, eller fordi sjelen din har satt spor. Når jeg tenker meg om så er det helt klart det siste.
Jeg tror det er grunn til at vi skal møte de menneskene vi møter gjennom livet. Vi skal lære og føle. Noen ganger kan ikke alt forklares. For meg er du et slikt menneske. En man ikke helt kan sette ord på.

 

Hvis jeg løfter blikket så er det ett ord som henger i luften.

Og det har vært slik fra jeg møtte deg på det slitte gymmet i sør Asia.
LETT.

Husker jeg var litt ansvars stresset når jeg ventet på deg i ankomsthallen på Kjevik, men heldigvis forsvant den følelsen straks jeg møtte din energi, og den har vært fraværende helt frem til brevet fra UDI datt plagsomt ned i postkassen.

Som ekstrovert så har det vært utfordrende for meg å forstå at din huletid var energi givende. Vet jeg har vært den plagsomme og bekymrende søsteren som spør om alt er bra til enhver tid, men jeg er helt sikker på at du kommer til å savne gnagingen min. Til og med de hintene du latet som du ikke tok når jeg forsøkte å si du hadde vært kjekkere med kort hår. Du får love meg at du går litt oftere til frisøren nå? Haha.

 

Jeg er veldig takknemlig for tiden vi har hatt sammen. Vinteren, våren og sommeren gikk forbi som en kjapp Metcon. Var så mye av Norge du ikke fikk sett, men kanskje du forstod hvor vakkert landet vårt er gjennom smakebitene?

Jeg håper du blir i CrossFit faget på et eller annet vis. Du er helt unik innen sporten og CrossFit trenger din erfaring, utdannelse og verdier som menneske. Den morderne verden trenger et sunt fokus på helse, og slike helhetlige rollemodeller som deg vokser ikke på trær.
Så hva lærte du meg? Hvorfor skulle jeg møte deg? Ser vi deg noen gang igjen? Jeg trenger nok litt tid til å reflektere over det siden exit´en var så brutal. Men vet du lærte meg meg om GRIT. At det er fasiten på vinnerskaller. Hvem vil det mest?  
Du lærte meg om balansen mellom klokhet og lekenhet.

Du lærte meg verdien av kvalitet og være tro mot hvorfor.

Selv om det bedriftsmessig har fristet og tatt kommersielle snarveier så gjorde vi aldri det. Vi 

brukte vår toppidrett erfaring, utdannelse og kunnskap for å undervise i noe vi tror på. I treningslæren, fysiologien og sporten. Takk for alle samtalene. Takk for at jeg har fightet og utviklet meg ved siden av deg. Du er en lagspiller, og sammen med deg så scorer man vinner målet på overtid med kramper i begge leggene. Man er best når det gjelder.   

 

Beklager at dette er på norsk. Hvis Google translate er veldig rar så får jeg avslutte med å si: remember when I said that we have two ways to say I love you in Norwegian? ”Gla i deg” and ”jeg elsker deg”.
Well, you are somewhere in between. =)
RÅTT BUDDY

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 29, 2017

June 25, 2017

June 20, 2017

May 29, 2017

May 22, 2017

April 21, 2017

Please reload

Archive