Månedens medlem Anne Grete Ellingsen!

July 14, 2016

TRENINGSBAKGRUNN

Har alltid vært veldig glad i å bevege meg. Har løpt terrengkarusellen i mange år og løpt mye i skog og mark. Endel terrenghalvmaraton er det også blitt. Med 3 barn har det ikke vært så mye stillesitting. Etter at barna er blitt eldre har jeg også begynt å løpe ocr-løp både i inn- og utland. Har en hund som elsker å være med på løpetur, så løping i marka driver jeg fortsatt med.

 

 

HVOR LENGE HAR DU DREVET MED CROSSFIT OG HVORFOR BEGYNTE DU? 

Har vært med siden januar 2014. Var egentlig litt lei av å bare løpe, og hadde et ønske om å bli sterkere. Har ei venninne som trener på cfkristiansand og det virket fristende å prøve. Fikk høre at 46 skulle starte med tilbud om både crossfit, yoga og kettlebells. Meldte meg på en prøvetime rett etter oppstarten og fikk oppleve det berømmelige adrenalinkicket, hehe. Etter det var jeg solgt!

 

 

HVA LIKER DU BEST VED 46? 

Miljøet! Masse hyggelige mennesker som gjør at man føler seg velkommen. Det er et utrolig mangfold på 46. Flotte folk med forskjellig bakgrunn, forskjellig utgangspunkt og i forskjellig form. Alle er der med et oppriktig ønske om å bli en bedre utgave av seg selv. Det skaper fellesskap. Man blir støttet, veiledet og heiet frem av trenere som skaper tillit og som er utrolig flinke til å motivere. Alt dette gjør 46 til et godt sted å være.

 

HVILKE FORANDRINGER HAR DU MERKET ETTER AT DU STARTET HOS CF 46?

Har blitt mye sterkere i hele kroppen. Var vel litt seigmann når jeg begynte, hehe, med veldig dårlig kjernemuskulatur. Hele mentaliteten min har også forandret seg og jeg er blitt mye flinkere til å ha tro på at jeg kan! I forhold til ocr-løp er forskjellen enorm. Særlig på de hinderene som involverer armstyrke som feks ropeclimb, monkeybar og ringer. Jeg sover mye bedre på nettene enn jeg gjorde før. Og jeg har matlyst! En utrolig positiv oppdagelse for meg - sammenhengen mellom næring og ytelse.

 

ØVELSER JEG LIKER BEST OG MINST?

Elsker wallballs! Og thrusters. Hater bearcrawl og burpees. Når det kommer til wods har jeg nok en forkjærlighet for lange økter på 30-40 minutter. Dette henger nok sammen med at jeg er mye mer seig enn eksplosiv. Råd til de som vurderer å begynne: Hiv deg rundt og prøv! Crossfit er for alle uansett utgangspunkt og alder. Vi har alle vært nye en gang og vi har alle fortsatt ting/øvelser vi har tilgode å mestre. Her vil du bli møtt av et fantastisk miljø. Og du vil fort skjønne hvorfor så mange blir hekta på crossfit.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 29, 2017

June 25, 2017

June 20, 2017

May 29, 2017

May 22, 2017

April 21, 2017

Please reload

Archive