Norges mest komplette treningstilbud!

September 12, 2016

Dette er medlemskapet for deg som ønsker å kombinere flere treningsformer.


KJØP MEDLEMSKAPET  HER 

Spicheren Treningssenter og CrossFit 46 har nå inngått et samarbeid som gir deg en unik mulighet til å tegne medlemskap som gir deg tilgang begge steder til en svært gunstig pris. Dette er et tilbud til de som er interessert i bredden i trening og som ønsker å kombinere flere treningsformer.

Vi har kun 50 tilgjengelige medlemskap, så her gjelder det å være tidlig ute. Medlemskapet er tilgjengelig for eksisterende og nye medlemmer.

I tillegg til et felles medlemskap går vi også sammen for å dele kompetanse og arrangere jevnlige aktiviteter på tvers av sentrene. Kvalitet, kompetanse og moro er stikkord for veien videre.

Senterleder på Spicheren Jahn Olav Marum gleder seg over og kunne tilby et unikt treningstilbud.

– Treningsbransjen er i stadig utvikling, og det setter krav til å tenke nytt og utradisjonelt. Vi ser at Crossfit trenden har etablert seg i bransjen, og flere av våre medlemmer ønsker også å kunne trene Crossfit. Vi har utviklet vårt eget produkt – Spicheren Challenge – som et stykke på vei tilbyr denne treningsformen. Med et samarbeid med CF46 vil vi imidlertid kunne tilby «full pakke». Vi tror at det er et marked for å kombinere det beste fra begge leire, sier senterleder på Spicheren Jahn Olav Marum.

– Vårt hovedmål for samarbeidet er å gi våre medlemmer det beste tilbudet innenfor trening. Samtidig gir det oss mulighet til å dele kompetanse og arrangere aktiviteter i en helt annen skala enn før. Med andre ord en vinn vinn situasjon for oss og våre medlemmer, sier  daglig leder på Crossfit 46 Silje Skalleberg.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 29, 2017

June 25, 2017

June 20, 2017

May 29, 2017

May 22, 2017

April 21, 2017

Please reload

Archive